EURÓ ÁTÁLLÁS


 admin    2019 December 16 Monday - 13:43:20
 None    Hirek

!!!FONTOS!!! EURÓ ÁTÁLLÁS INFORMÁCIÓK Tisztelt Ügyfeleink! Amennyiben, SAM4S vagy EURO FLEXY pénztárgépük van, kérjük ellenőrizzék az alábbi részletesebb leírásokon keresztül, hogy az EURÓ ÁTÁLLÁS DÁTUMA módosítva lett-e! FLEXY EURO ÁTÁLLÁS ELLENŐRZÉSE SAM4S EURO ÁTÁLLÁS ELLENŐRZÉSE Amennyiben DATECS típusú pénztárgépük van NAGYON FONTOS, hogy a pénztárgép CSAK akkor áll át EURÓ módba, ha azt a felhasználó megerősíti, jóváhagyja! Addig, ameddig ez nem történik meg, a gép nem áll át. Az EURÓ módba való átállást az alábbi üzenet megjelenésénél a "C" gomb megnyomásával tudjuk ELUTASÍTANI. Ezt követően még van lehetőség az átállási dátum módosítására, szervizes segítségével! Az euró módba való átállás visszafordíthatatlan folyamat, mely az adóügyi ellenőrző egység cseréjét és annak költségeit vonja maga után!

!!!FONTOS!!! EURÓ ÁTÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Ügyfeleink!

Amennyiben, SAM4S vagy EURO FLEXY pénztárgépük van, kérjük ellenőrizzék az alábbi részletesebb leírásokon keresztül, hogy az EURÓ ÁTÁLLÁS DÁTUMA módosítva lett-e!


Amennyiben DATECS típusú pénztárgépük van NAGYON FONTOS, hogy a pénztárgép CSAK akkor áll át EURÓ módba, ha azt a felhasználó megerősíti, jóváhagyja! Addig, ameddig ez nem történik meg, a gép nem áll át. Az EURÓ módba való átállást az alábbi üzenet megjelenésénél a "C" gomb megnyomásával tudjuk ELUTASÍTANI.Ezt követően még van lehetőség az átállási dátum módosítására, szervizes segítségével!

Az euró módba való átállás visszafordíthatatlan folyamat, mely az adóügyi ellenőrző egység cseréjét és annak költségeit vonja maga után!


printer friendly

This news item is from Pannon-Comp Kft.
http://pannoncomp.hu/news.php?extend.11